Het geheim van de blauwe pepernoten in De Grote Sinterklaasfilm

Heb jij al de blauwe pepernoten gespot in de nieuwste Sinterklaasfilm – Gespuis in de Speelgoedkluis? Zo ja, is de link al snel gelegd met onze eigen bubblegum kruidnoten. Alhoewel je geen bellen kan blazen met deze kauwgom-smaak pepernoten, zijn ze even verleidelijk als de real-deal. Maar waar smaken onze blauwe bubblegum pepernoten naar en waarom zijn alle pieten er zo gek op? Wij leggen het allemaal uit in deze blog!

De Grote Sinterklaasfilm – Gespuis in de Speelgoedkluis

In de nieuwste familiefilm ‘De Grote Sinterklaasfilm – Gespuis in de Speelgoedkluis’ krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om de sleutelbos van Sinterklaas in de gaten te houden. Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes worden bewaard. Erg belangrijke taak dus!

Maar Hugo valt, de ring laat vallen en gewond raakt, vergeet hij wie of waar hij is. Twee schurken, Mats (Jan Versteegh) en Peer (Richard Groenendijk), krijgen hoogte hiervan en ontvoeren vervolgens Hugo. Een grote ramp dreigt, want zonder de sleutelbos kan de kluis vol met cadeaus niet geopend worden.

De oplossing? Sinterklaas zet al zijn pieten in om Hugo Hogepief te vinden en pakjesavond te redden.

Blauwe pepernoten in de grote Sinterklaasfilm

Maar jij vraagt je vast al waar al die blauwe pepernoten-heisa over gaat? Nou, in de grote Sinterklaas film hebben blauwe pepernoten een belangrijke rol, waar wij nog niet teveel over uit willen wijken. Daarvoor zal je toch echt zelf deze geweldige film moeten zien vol muzikale hoogtepunten.

Kan je niet wachten? Bekijk hieronder alvast de trailer:

Blauwe pepernoten bij Peppernuts Holland

Maar zijn de blauwe pepernoten in deze Sinterklaasfilm van Peppernuts Holland? Dat durven wij niet te zeggen, maar vlak voor de release van deze film kregen wij wel een flinke order binnen. Toevallig met enorm veel blauwe kruidnoten

Bekijk nu onze blauwe pepernoten door op de onderstaande afbeelding te klikken:
Blauwe kruidnoten Grote Sinterklaasfilm

Bubblegum kruidnoten

Ontdek vandaag nog onze blauwe bubblegum kruidnoten. Deze heerlijke kruidnootjes zijn omhuld met witte chocolade en hebben de zoete smaak van echte bubblegum. Geniet van deze bubblegum pepernoten en haal net zoals dhr. Sinterklaas een aantal Peppernuts Holland zakjes van onze bubblegum kruidnoten in huis!Blauwe Bubblegum Pepernoten Kruidnoten