Peppernuts Holland te zien bij RTL Boulevard: Miljuschka deelt pepernoot recepten!

Heb jij het RTL Boulevard item over Peppernuts Holland op maandag 5 december 2022 gemist? Misschien was je te druk met pakjesavond (begrijpelijk), maar niet getreurd. Gelukkig hebben wij de beelden nog voor je! Ieders favoriete TV-kok Miljuschka Witzenhausen laat ons in dit item van RTL Boulevard zien wat we allemaal kunnen doen met de heerlijke kruidnoten van o.a. Peppernuts Holland. Maak je daarom klaar om inspiratie op te doen en je eigen speciale recepten te maken onze favoriete koekjes!

Miguel Groeneveld bij RTL Boulevard

Wekelijks zendt TV-zender RTL 4 het programma RTL Boulevard uit met interessant nieuws uit de wereld van de entertainment en showbusiness. Nu was speciaal voor dit item onze eigen Peppernuts Holland-celebrity Miguel Groeneveld (mede-eigenaar) uitgenodigd om meer te vertellen over ‘strooigoed’.

Bekijk het gehele item hieronder:

Miguel Groeneveld bij RTL Boulevard

Miljuschka’s pepernoot recepten

Ben je net zo enthousiast als wij om Miljuschka’s recepten te proberen? Nou, waar wacht je nog op? Ontdek hoe eenvoudig het is om deze heerlijke gerechten te maken. Als de koude winterdagen je een beetje down hebben gemaakt, waarom maak je dan niet een paar van haar beroemde ‘strooigoed’ recepten?

De overheerlijke pepernoot-recepten van Miljuscha vindt je op haar eigen website. Klik op deze link en start baking!

Het hele jaar door pepernoten

Waarom alleen maar pepernoten en kruidnoten eten tijdens de feestdagen? Waarom niet het hele jaar door feest? Peppernuts Holland biedt je de beste kwaliteit kruidnoten waar je elk moment van het jaar van kunt genieten. Je hoeft nooit meer te wachten op 5 december, maar gewoon ons even laten weten wat je wilt bestellen.

In onze webshop vindt je het hele jaar door de lekkerste, meest aparte, bijzonderste, origineelste smaken aan kruidnoten. Laat je ons wel even weten hoe lekker je ze vindt?

Tompouce Carrot Cake Brownie