Happy Halloween pepernoten!

Het is weer 31 oktober en dat betekent maar 1 ding. De hele wereld verkleedt zich als Dracula, zombie of ander monster; niemand is veilig voor Halloween. Maar bij zo’n leuke feestdag horen even kleurrijke zoete lekkernijen. Peppernuts Holland schotelt je dit jaar de allerlekkerste Halloween pepernoten voor, die je kan uitdelen of simpelweg zelf kan opeten. Dit is tevens de laatste dag voor onze Red Velvet-actie.

Wat is Halloween?

Halloween is een jaarlijks terugkerend feest op 31 oktober. Op deze dag verkleden mensen zich in enge kostuums en gaan ze trick-or-treating of feesten. De oorsprong van Halloween gaat terug tot het oude Keltische feest Samhain. Op deze dag staken mensen vreugdevuren aan en droegen ze kostuums om ronddolende geesten af te weren. Tijdens de Middeleeuwen werd een christelijke feestdag geassocieerd met dit oude feest.

Tegenwoordig wordt Halloween overal ter wereld op verschillende manieren gevierd. Het feest wordt daarmee steeds populairder Het is dan ook zeker een spannende feestdag waar iedereen van kan genieten!

Halloween Pepernoten

Peppernuts Holland heeft de perfecte Halloween traktatie voor jou! Onze heerlijke chocolade pepernoten zijn de perfecte snack om te serveren op Halloween feestjes of gewoon voor jezelf. Of je je nu wilt verkleden als vampier, zombie of je favoriete overleden beroemdheid- met onze Halloween pepernoten vier je pas echt Halloween.

Pumpkin Spice

Geen Halloween pepernoten zonder pompoen! Haal de warmte van de herfst in huis met onze Pumpkin Spice kruidnoten. Deze gekruide noten omhuld met heerlijke chocolade hebben het vertrouwde, heerlijke aroma van pompoen kruiden. Deze Pumpkin Spice kruidnoten zijn de perfecte mix van pompoen, kaneel, gember, kruidnagel en nootmuskaat.

Ginger

Gember is ook zo’n typische smaak die lekkerste proeft rond oktober/november. Houd ook jouw immuunsysteem sterk met deze heerlijke gekruide noot in chocolade. De aromatische gember geeft het een frisse, scherpe smaak die onmogelijk te weerstaan is.

Salted Caramel

Heb je gewoon zin in lekkere chocolade kruidnoten, zowel tijdens als na Halloween? Maak dan kennis met onze heerlijke kruidnootjes omhuld in een laagje Belgische chocolade met de smaak van echte karamel en zeezout. Deze smaak is een Peppernuts Holland favoriet en hiermee zit je altijd goed! De chocolade in combinatie met karamel en een vleugje zout is populair bij iedereen.

Een mix van zoet en zout met heerlijke speculaaskruiden

Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog jouw Halloween pepernoten bij Peppernuts Holland. 31 oktober is tevens de laatste dag dat onze Red Velvet aanbieding geldt, dus dit is het perfecte moment om jouw chocolade pepernoten te bestellen.

Peppernuts Halloween 7