Glutenvrije pepernoten van Peppernuts Holland

Glutenvrije pepernoten zijn steeds populairder aan het worden, maar helaas is het aanbod hiervan niet zo groot. Jammer, want wij gunnen iedereen de heerlijke smaken aan pepernoten van Peppernuts Holland. Daarom verkopen wij steeds meer glutenvrije producten in onze fysieke winkels en ook een aantal in de Peppernuts Holland-webshop. Zo kun je altijd bij ons terecht voor de lekkerste pepernoten, glutenvrij!

Glutenvrije producten van Peppernuts Holland

Als je op zoek bent naar glutenvrije producten, ben je bij Peppernuts Holland aan het juiste adres. Wij hebben naast pepernoten die glutenvrij zij,  ook vele andere producten waaruit je kan kiezen. Zo kan je toch volledig meegenieten met al dat lekkers.

Over de onderstaande producten hoef je overigens geen rekening te houden met jouw allergieën of intoleranties. Wel zo makkelijk. Deze glutenvrije producten zijn namelijk bedoeld voor mensen die lactose-intolerant, ei-gevoelig of veganistisch zijn. Hieronder een kleine opsomming aan heerlijke producten, die jij gewoon kan eten.

Mocht je overigens een glutenvrije vraag/tip hebben, laat het ons vooral weten!

Glutenvrije Pepernoten Kruidnoten van Peppernuts HollandGlutenvrije Chocolade Pepernoten Kruidnoten van Peppernuts HollandGlutenvrije Taai Taai of TaaiTaai van Peppernuts Holland

Gluten-, lactose- en eivrije vegan kruidnoten

Een hele mond vol, maar hoe kan dat ook anders met kruidnoten. Deze kruidnoten zijn glutenvrij, lacotosevrij én eivrij. Bovendien gaat het om heuse vegan kruidnoten, waardoor dit misschien wel de meest verantwoorde snack is van dit moment.

Shop glutenvrije pepernoten

Chocolade glutenvrije pepernoten

Naast onze standaard pepernoten, kan je ook kiezen voor onze chocolade variant hiervan. Chocolade? Jazeker, chocolade! Deze glutenvrije chocolade kruidnootjes zitten in een jasje gemaakt van rijstmelk chocolade. lutenvrij en lactosevrij, maar wel intens lekker.

Shop onze glutenvrije chocolade pepernoten

Glutenvrije Taai Taai

Ook onze Taai Taai is glutenvrij, lactose- en eivrij. Dus neem gerust zelf een pak mee om thuis te proberen! Door het glutenvrije deeg gaan onze taai taai niet aan elkaar plakken, waardoor je ze in hele dunne plakjes kan snijden. Ideaal voor een glutenvrije snack.

Shop glutenvrije Taai Taai

Glutenvrije speculaas

Speciaal voor jou heeft Peppernuts Holland ook onze glutenvrije speculaas. Want zeg eens eerlijk, hierop was jij aan het wachten toch? Deze speculaas brokken zijn perfect om te eten tijdens de koffie/thee, op de bank met een deken of als lekkere snack. Onverantwoord en verantwoord snacken in één.

Shop onze glutenvrije speculaas

Waar glutenvrije pepernoten kopen?

De beste plek om glutenvrije pepernoten te kopen is natuurlijk bij Peppernuts Holland. Met ons uitgebreide assortiment aan verschillende smaken en producten, vind je altijd wat je zoekt. Zowel onze fysieke winkels als de webshop zijn gemakkelijk en snel te bereiken, zodat je nooit lang hoeft te wachten op je favoriete glutenvrije producten.

Hopelijk zien wij jou snel bij ons in de (web)shop! > Glutenvrije Pepernoten en TaaiTaai