Sinterklaaspakketten voor uw werknemers nodig?

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat de feestdagen eraan komen! Wil je jouw personeel of collega’s verrassen met een leuk sinterklaaspakket? Neem dan contact op met Peppernuts Holland. Wij zijn specialist als het gaat om creatieve sinterklaaspakketten en kijken er graag naar uit om samen met jou impact te maken op jouw personeel. Via onze zakelijke pagina kun je snel en gemakkelijk vandaag nog jouw bestelling plaatsen.

Sinterklaaspakket als blijk van waardering

Een blijk van waardering is belangrijk en zeker in deze tijd, want hoe ga jij jouw werknemers en/of collega’s laten weten hoe zeer ze gewaardeerd worden? Door tijdens de feestdagen hen te verrassen met Sinterklaaspakketjes van Peppernuts Holland natuurlijk!

Wij hebben een uitgebreide collectie aan creatieve sinterklaaspakketten met veel verschillende leuke items en geschenken. Onze pakketten zijn daarmee perfect om te geven aan jouw personeel of collega’s als blijk van waardering. Peppernuts Holland maakt er gegarandeerd altijd een feestje van!


Giftbox-Classics Peppernuts Holland

Peppernuts Holland Giftboxen

De giftboxen van Peppernuts Holland zijn hardlopers, maar kunnen ook ingezet worden als Sinterklaaspakketten. Het is mogelijk om je eigen giftboxen samen te stellen. Kies uit één van onze traditionele giftboxen en selecteer jouw favoriete smaken. Er zijn verschillende geschenkdozen beschikbaar om in te zetten als Sinterklaaspakket met daarin 1, 2 of 3 zakjes pepernoten.

Maak jouw geschenk nog persoonlijker door een kaart toe te voegen met eigen tekst. Wanneer je voor deze optie kiest, zorgen wij ervoor dat jouw persoonlijke boodschap aan de giftbox wordt toegevoegd.

Bestel vandaag nog jouw Sinterklaaspakketten

Kortom, ben je op zoek naar unieke Sinterklaaspakketten? Laat Peppernuts Holland jouw zorgen wegnemen en neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een offerte aanvraag. Wij staan je graag te woord om samen met jou impact te maken op jouw personeel met onze creatieve Sinterklaaspakketten!

Meer informatie over zakelijk bestellen