Reuze Taaitaaipoppen

De traditionele taaipop is een vrolijke verschijning aan het einde van het jaar, maar ooit was dat wel anders. Er bestaan namelijk journaals afstamming vanuit de 18e eeuw waar wordt beschreven dat taaipop een lekkernij was voor iedere dag. En het was niet zo maar een snack.

 

Wil je met me trouwen/taaien?

Naast lekkernij werd de taaipop namelijk gebruikt bij (ja, je leest het goed) huwelijksaanzoeken. De jongeman in kwestie gaf zijn geliefde een taaipop en vroeg haar vervolgens ten huwelijk. Wat ons betreft enorm romantisch! Als symbool brak het meisje dan een stukje van de taaipop af. Brak ze het hoofd van de taaipop af, dan was het liefde en wilde zij graag trouwen. Maar brak ze de voeten af, dan had ze geen interesse en wees zij het aanzoek koeltjes af.

 

Peppernuts Holland Taaitaaipoppen

Tegenwoordig zijn de huwelijksaanzoeken misschien veranderd, maar de anijssmaak en de taaie substantie zijn nog altijd traditioneel lekker. Wij hebben om deze traditie in stand te houden heerlijke taaipoppen voor je gemaakt. Mocht geen genoeg kunnen krijgen van deze taaie rakkers, dan hebben wij nu ook XXL grote taaipoppen. Superlekker voor jezelf, superleuk om weg te geven!

Deze taaipoppen komen in variaties van man/vrouw tot couples. Klik hieronder om te kiezen voor een taaitaai mannetje en/of -vrouwtje:

PeppernutsHolland-Taai-Touch-Boy     PeppernutsHolland-Taai-Touch-Girl

 

Reuze Taaipop Vrouw

Reuze Taaipop Man

Reuze Taaipoppen Couple

Reuze Taaipoppen Couple Boys

Reuze Taaipoppen Couple Girls