Pumpkin Spice pepernoten mix

Herfst begint pas écht op het moment dat alles weer in Pumpkin Spice-smaak verkrijgbaar is! Zo ook vanaf dit jaar de Peppernut Holland Pumpkin Spice pepernoten mix. Maar waarom is Pumpkin Spice zo immens populair geworden en waarom wordt deze smaak geassocieerd met het herfstseizoen. Peppernuts Holland duikt er voor je in, natuurlijk onder het genot van onze eigen Pumpkin Spice pepernoten mix.

Pumpkin-Spice-Peppernuts-HollandWaarom is Pumpkin Spice zo populair?

Wil je de lange versie of de korte versie aanhoren? Liever de korte versie? Goed, omdat het heerlijk smaakt! De mix van kaneel, gember, kruidnagel en nootmuskaat zorgt voor een unieke en intense smaak die vaak wordt gebruikt in zoete gerechten, maar ook aan populariteit wint in hartige gerechten.

Het is immens populair en je vindt het in allerlei gerechten dankzij de sociale media-kanalen zoals TikTok! Denk maar aan Pumpkin Spice brownies, -taarten en nu ook onze Pumpkin Spice pepernoten mix.


De oorsprong van Pumpkin Spice

Pumpkin Spice bestaat al heel lang, maar werd pas de laatste jaren echt populair. In Amerika wordt de smaak het meest geassocieerd met Starbucks en hun Pumpkin Spice Latte, die sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar is. Dit drankje werd in 2003 geïntroduceerd en is sindsdien razend populair. In de laatste jaren is Pumpkin Spice ook in andere landen populair geworden en de smaak is nu verkrijgbaar in allerlei producten.


Pumpkin Spice smaak

Pumpkin Spice is dus een relatief nieuwe smaak, maar de specerijen die gebruikt worden om deze smaak te creëren bestaan al eeuwen. Deze specerijen werden oorspronkelijk alleen gebruikt in hartige gerechten, maar vind nu ook veel terug in ook zoete gerechten.

Pumpkin Spice haalt zijn smaakt voornamelijk uit de mix van kaneel en gember. Deze specerijen zijn ook typisch voor het herfstseizoen en zorgen voor een warm gevoel. Pumpkin Spice is daarmee perfect voor die kille herfstdagen. Ook wordt er kruidnagel gebruikt en deze specerij is typerend voor gerechten rond Halloween. Daarnaast tref je in Pumpkin Spice nootmuskaat aan, wat een echt winterse specerij is. Al deze kruiden samen creëren de perfecte smaak voor het herfstseizoen!


Pumpkin Spice kleur

Pumpkin Spice kleurPumpkin Spice wordt ook geassocieerd met de kleur oranje. Oranje is de kleur van herfstbladeren en pompoenen, twee symbolen van het herfstseizoen. Dit maakt Pumpkin Spice de perfecte smaak om te gebruiken in herfstgerechten. Zo ook onze kruidnoten! Deze nieuwe Peppernuts Holland-smaak is daarmee ideaal om uit te delen tijdens feestdagen zoals Halloween of Sint Maarten.


Bestel Pumpkin Spice kruidnoten

Kortom, Pumpkin Spice is dé perfecte smaak om de herfst goed in te luiden. Onze nieuwe Pumpkin Spice pepernoten zijn ook geweldig om ieder gerecht op te vrolijken. Probeer het in zoete of hartige gerechten. Vergeet het bakken, koop een zakje Pumpkin Spice kruidnoten mix puur voor jezelf.

Bestel nu onze Pumpkin Spice pepernoten en geniet van de smaak van de herfst.

Bestel Pumpkin Spice Pepernoten