Peppernuts Holland x Pineut

Pineut is feitelijk de uit de hand gelopen hobby van Femke en Marlies. Twee vriendinnen die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Wat ooit begon met samen een beetje experimenteren op zolder, is ondertussen uitgegroeid tot het doe-het-zelf merk van Nederland!

 

Zelf pineut maken

Want zelf iets maken is leuk en Pineut maakt het ook nog eens heel simpel én fijn. Waarom? Dat komt omdat de natuurlijke ingrediënten zorgvuldig zijn samengesteld. Maak jouw drankje of lekkernij in een handomdraai. Even geduld en geniet!

 

Glühwein

 

Genieten kan dus wel onder schuldgevoel. Ingrediënten als kruiden en specerijen worden specifiek gekozen om lokaal ondernemerschap te stimuleren. Bovendien wordt er in Nederland samengewerkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo geeft Pineut met liefde invulling aan hun focus op het tegengaan van armoede, waardig werk en economische groei. Eén ding is wel zeker; een beetje liefde en aandacht smaakt altijd naar meer!

 

Peppernuts Holland Pineut

Samen met Peppernuts Holland ontwikkelde Pineut een aantal heerlijke doe het zelf lekkernijen. Van granola tot bonbons, van chocolade kruidnoot cocktails en glühwein tot glühweincake

So let’s go nuts and do it yourself!

Ontdek hieronder een aantal van deze geweldig lekkere en leuke producten: