De chocolade sigaar van Peppernuts Holland x Lindy’s Patisserie

Ben jij al bekend met onze chocolade sigaren? Een tijdje gelegden liepen wij de deur binnen bij Lindy’s Patisserie met de vraag of zij ook iets maken met pepernoten smaak? Maar natuurlijk klonk er enthousiast aan de andere kant van de lijn! Samen met Lindy’s Patisserie wilden iets stoers en vernieuwends maken. Zo kwamen we uit op onze chocolade sigaren gevuld met stukjes pepernoot en pepernoot caramel.

 

Chocolade-sigaar-Chocolate-kokos-kruidnoten-Peppernuts-Holland

 

Chocoladeperfectionist

Lindy’s Patisserie mag zichzelf met recht dé chocoladeperfectionist noemen. Alles wordt tot in de puntjes uitgedacht, waarbij een perfecte smaakbeleving voorop staat. Wij zijn daarmee ook enorm trots op deze samenwerking. Lindy’s maken al hun producten op ambachtelijk wijze met echte Belgische chocolade en de vullingen op basis van eigen ontwikkelde recepturen. Dat proef je!

Lindy's PatisserieEen tijd heb ik in de bakkerijbranche gewerkt tot de horeca op mijn pad kwam. Desserts maken leek mij ook geweldig. En dat was het ook. Het leren een gerecht te presenteren, in balans krijgen, kleuren samenstellen en natuurlijk omgaan met de druk en stress werken in de keuken hoort. De opleidingen basiskok en zelfstandig werkend kok heb ik op de bij het Horeca Academie met succes afgerond. Daarna heb ik gewerkt bij meerdere chocolaterieën waar ik het chocolade vak heb geleerd, om zo ooit voor mezelf te kunnen starten.

En in 2019 was het dan eindelijk zover, mijn eigen onderneming Lindy’s Patisserie!

Ontdek de Lindy’s x Peppernuts Holland heerlijke chocolade sigaar > Sigaar Kruidnoten