Singles Day: korting op chocolade kruidnoten & originals

Singles Day, oftewel vrijgezellendag, is komende vrijdag 11 november 2022. Deze feestdag is ooit in het leven geroepen om ook eens de mensen die vriend/vriendin-loos zijn eens goed in het zonnetje te zetten. Gelukkig profiteren ook de mensen met relatie van deze feestdag, want deze dag is tegelijkertijd ook een goed excuus om flink te shoppen met leuke korting.

Maar waar komt deze dag vandaan en hoe is deze feestdag ontstaan? En tot slot, waarom is deze dag van de vrijgezellen juist een goede dag om te shoppen bij Peppernuts Holland? Nou, tijdens deze vrijgezellendag geven wij alleen deze vrijdag 20% korting op onze chocolade kruidnoten en onze original kruidnoten. Laten we het weekend goed beginnen en alvast jouw pepernoot voorraad aan te vullen met onze lekkernijen!

Wat is Singles Day?

Singles Day, ook bekend als Singles Awareness Day of Singles Appreciation Day, is een feestdag die wordt gevierd op 11 november. Deze dag is in het leven geroepen om alleenstaanden te eren en te vieren. Kortom, iedereen die geen relatie heeft. Hoewel deze dag gericht is op singles, wordt deze dag ook gevierd door mensen met een relatie. Waarom vraag je je af? Nou, omdat de feestdag een goed excuus is om te shoppen met korting.

Waar komt deze feestdag vandaan?

De feestdag zelf is ontstaan in China, waar de feestdag werd geïntroduceerd door studenten aan de Nanjing University als alternatief voor Valentijnsdag. Tegenwoordig is deze dag, ook wel ‘Double 11’ in China genoemd, één van de grootste feestdagen in China met miljarden omzet.

Singles Day in Nederland

Maar ook in Nederland wordt deze dag steeds populairder en kunnen wij als Peppernuts Holland niet achterblijven. Daarom hebben wij ook voor Singles Day in Nederland een hele speciale kruidnoot-actie…

20% korting bij Peppernuts Holland

Bij Peppernuts Holland geven wij dit jaar 20% korting op onze chocolade kruidnoten en originele kruidnoten. Dus als je nog op zoek bent naar lekkere pepernoten, is Peppernuts Holland dé perfecte plek om te winkelen. Pak komende vrijdag je kans, gebruik de onderstaande kortingscode en vul je voorraad alvast aan met onze chocolade en originele pepernoten. Dus, met welke originals en/of (chocolade) kruidnoten vier jij jouw vrijgezellenbestaan?

Gebruik de kortingscode: SINGLES20DAY

Deze code is alleen te gebruiken op vrijdag 11 november 2022 en kan niet met andere kortingscodes gebruikt worden.

ChocolateMixKruidnoten-PeppernutsHolland OriginalsKruidnoten-PeppernutsHolland