REUZE TAAIPOPPEN

TAAIPOP ONE TOUGH COOKIE

De Taai pop is een vrolijke verschijning aan het einde van het jaar. Maar ooit was dat wel anders. Er bestaat journaals uit de 18e eeuw waar wordt beschreven dat taaipop een lekkernij was voor iedere dag. En het was niet zo maar een snack….

Wil je met me taaien?

De taaipop werd gebruikt bij hu welijksaańzoeken. De jongeman in kwestie gaf zijn meisje een taaipop en vroeg haar ten huwelijk. Als symbool brak de meisje dan een stukje van de taaipop af. Brak ze zijn hoofd af, dan was het liefde en wilde ze graag trouwen. Maar brak ze de voeten af, dan had ze geen interesse en wees ze het aanzoek af.

YOU & ME It’s pretty tough dough

Tegenwoordig zijn de huwelijksaan zoeken misschien veranderd, maar de anijssmaak en de taaie substantie zijn nog altijd traditioneel lekker. We hebben heerlijke poppen voor je gemaakt. En mocht je geen genoeg kunnen krijgen van deze taaie rakkers, dan hebben we XXL grote taaipoppen.

De taaipoppen komen in variaties van man/vrouw tot couples

 

Ontdek ze hieronder

Reuze taaipop vrouw Reuze Taaipop man

Reuze taaipoppen couple Reuze taaipoppen couple boys Reuze taaipoppen couple girls