Peppernuts Holland x FRIENDS

BETTER TOGETHER

Wat is er leuker dan alleen pepernoten smullen? Samen pepernoten smul len! Want samen is nou eenmaal leuker is dan alleen, En dus gaven we onze pepernoten een paar gezellige pepernoten vriendjes. Wie wordt er nou niet blij van zijn vrienden?

De Pepernoten & Friends kruidneten zijn combinaties van Kruidnoten mét andere snacks. Geinspireerd op een zak M&M’s die je mengt met je popcorn in de bioscoop.

Een gekke combinatie, maar verrassend lekker. Je bent nou eenmaal zo lekker als dat je vrienden zijn 😉

Dus laat je verrassen door een van onze drie combo’s en take a bitel Ga je voor Choco Crisps & Stroopwafel kruidnoten? Choco Popcorn & Karamel zeezout kruidnoten? Of toch voor Choco Pretzels & Witte kruidnoten?

Ontdek de heerlijke combinaties hieronder