Peppernuts Holland x De Bierbroeders

BROUWERIJ DE BIERBROEDERS

Na een aantal jaren thuis te hebben gebrouwen richtten 2 vrienden anno 2014 Bierbrouwerij De Bierbroeders op. De 2 vrienden wilden hun passie voor speciaal bier delen met velen. Bert en Lars hebben sindsdien meer dan 20 verschillende bieren gebrouwen en zijn nog lang niet klaar.

 

De Bierbroeders brouwen zowel bekendere biersoorten zoals IPA, Dunkelweizen, Witbier, Tripel, Blond en Bockbier als spannende bieren zoals Milkstout, Scotch Ale en Barley Wine, maar ook zeer experimentele bieren zoals Stoofbier en Pepernotenbier.

De komende tijd staan er nog vele heerlijke nieuwe bieren op de planning.

 

Naast bier brouwen runnen De Bierbroeders ook een eigen bierwinkel met meer dan 1000 soorten speciaalbier (De Bierbroeders and Friends) en maken zij een wekelijkse bierpodcast (De Bierbroeders and Friends Podcast) waarin ze alles bespreken wat met bier te maken heeft.

Speciaal voor Peppernuts Holland brouwde de mannen de heerlijke bierbox met de smaken taaitaai-, chocolade- en kruidnotenbier.

Ontdek de bierbox hieronder

Bierpakket Kruidnoten, Taai, Chocoladebier  Bier-Peppernuts-Holland

Proost!