Ontdek de smaak van ginger pepernoten

Ben je op zoek naar een nieuwe pepernoten smaak? Dan móet je echt onze ginger pepernoten proeven. Deze nieuwe smaak kruidnoten van Peppernuts Holland is wat ons betreft één van onze beste creaties tot nu toe. Ginger oftewel gember heeft een pittig karakter en daarmee een uitgesproken smaak. Gember heeft de afgelopen jaren een behoorlijke opmars gemaakt binnen Nederland. Tijdens de pandemie was er een behoorlijke run op gember, maar waarom is gember zo speciaal?…

Gember Ginger Kruidnoten Pepernoten

Wat maakt gember speciaal?

Voor Peppernuts Holland is het duidelijk waarom gember speciaal is, maar wij leggen het ook graag aan jou uit. Gember is namelijk een unieke specerij die zich door een aantal kenmerken onderscheidt van andere specerijen. Ten eerste heeft gember een pittige en prikkelende smaak, bijna peperige kick. Dit maakt gember ideaal om smaak te geven aan hartige gerechten, zoals (je raadt het al…) pepernoten!

Geneeskrachtig

Daarnaast staat gember ook bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Gember werkt ontstekingsremmend, tegen misselijkheid en bevat een antioxiderende werking. Dit maakt gember een geweldige toevoeging aan veel verschillende soorten gerechten en drankjes. Of het nu deel uitmaakt van een gezonde smoothie, een smaakvolle stoofpot of wanneer je kiest voor een verse kop gember thee. Of het gember-extract in onze ginger pepernoten dezelfde werking heeft voor jouw lichaam durven wij niet te zeggen. Wat wel een feit is, is dat onze gember kruidnoten waarschijnlijk de lekkerste te zijn die je ooit hebt geproefd.

Gember pepernoten

Mocht je op zoek zijn naar een Nederlandse gerecht met de smaak van gember, raden wij uiteraard onze ginger pepernoten aan. Maar wat is het geheim van deze smakelijke pepernoten? Deze pepernoten zijn omhuld in een jasje van gemberchocolade. Deze pepernoten hebben een fris en citroen-achtige smaak. Daarmee is deze ginger variant zowel kruidig als scherp.

Hoe je deze heerlijke pepernoten in huis kan halen?

Bestel vandaag nog onze gember pepernoten door op de onderstaande link te klikken en wij leveren ze direct bij jouw thuis. Maak jouw bestelling compleet en kies nog één van onze andere smaken, zoals onze herfst-achtige pumpkin spice smaak. Een absolute aanrader!

Shop Ginger Pepernoten

 

Gember-kruidnoten-Peppernuts-Holland