Proeverijtje Lekker Hollands

12,95

Proeverijtje Lekker Hollands – Een Oer-Hollandse Smakenreis

Welkom bij PepperNuts Holland, waar we je meenemen op een smakenreis door Nederland in de vorm van kruidnoten! Ontdek ons Proeverijtje Lekker Hollands, een proefpakketje met 4 zakjes van 150 gram gevuld met typisch Nederlandse smaken: Stroopwafel, Appeltaart, Drop en Rum.

Helaas uitverkocht

  • Ruim 50 smaken
  • Origineel NL product
Artikelnummer: ph-10238 Categorieën: ,

Beschrijving

Waarom ons Proeverijtje Lekker Hollands?

  1. Stroopwafel: Proef de heerlijke smaak van Nederlandse stroopwafels in de vorm van Kruidnoten Stroopwafel. Deze kruidnoten zijn omhuld in Belgische chocolade en hebben de authentieke smaak van echte stroopwafels. De combinatie van knapperig kruidnootje en stroopwafelsmaak is onweerstaanbaar.
  2. Appeltaart: Geniet van de smaak van een Hollandse appeltaart in Kruidnooten Appeltaart. Deze kleine kruidnootjes zijn omhuld met witte chocolade en een mix van appel, kaneel en speculaaskruiden, waardoor ze smaken als een echt gebakje.
  3. Drop: Ervaar de unieke smaak van Nederlandse drop in Kruidnoten Drop. Deze krokante kruidnoten zijn omhuld in witte Belgische chocolade met een laagje heerlijke drop, een echte Nederlandse delicatesse.
  4. Rum: Voor de liefhebbers van drank is er Kruidnoten Rum. Deze kruidnoten zijn omhuld in Belgische chocolade met de heerlijke aroma’s van echte rum. Een smaak die je niet mag missen!

Een Oer-Hollandse Smakenreis

Ons Proeverijtje Lekker Hollands neemt je mee op een culinaire reis door Nederland met smaken die kenmerkend zijn voor ons land. Of je nu van stroopwafels, appeltaart, drop of rum houdt, dit proefpakket biedt een smaakvolle ontdekkingsreis.

Bestel Vandaag Nog

Wacht niet langer om je smaakpapillen te verwennen met ons Proeverijtje Lekker Hollands. Bestel nu en ontdek waarom deze verzameling van oer-Hollandse kruidnotensmaken zo geliefd is bij PepperNuts Holland.

Ga op een smakenreis door Nederland met ons Proeverijtje Lekker Hollands bij PepperNuts Holland. Bestel vandaag en ontdek de diversiteit van Nederlandse smaken!


Proeverijtje Lekker Hollands
is een proefpakketje met 4 zakjes van 150 gram. Deze bevat de smaken Stroopwafel, Appeltaart, Drop en Rum.

Kruidnoten in de smaak Stroopwafel. Het bekende kruidnootje omhuld in een laagje Belgische chocolade met de heerlijke smaak van echte stroopwafel. Het krokante kruidnootje in combinatie met de heerlijke smaak van de stroopwafel moet je geprobeerd hebben.

Kruidnoten in de smaak Appeltaart. Het kleine kruidnootje omhuld met witte chocolade en een mix van appel, kaneel en speculaaskruiden maakt dit koekje tot een echt gebakje.

Kruidnoten in de smaak Drop. Een heerlijk krokant kruidnootje omhuld in witte Belgische chocolade met een laagje heerlijke Drop. Een echt Hollandse smaak.

Kruidnoten in de smaak Rum. Het bekende kruidnootje omhuld in een laagje Belgische chocolade met de heerlijke aroma van echte rum. Voor onze drankliefhebbers is dit een smaak die je niet mag missen!

*de foto cinnamon = drop

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Write a review
Wees de eerste om “Proeverijtje Lekker Hollands” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *