Proeverijtje Grand Dessert

13,95

Proeverijtje Grand Dessert – Een Parade van Luxe Kruidnotensmaken

Stap binnen in de wereld van luxueuze smaken met ons Proeverijtje Grand Dessert bij PepperNuts Holland. Dit proefpakketje bevat 4 zakjes van 150 gram en biedt een verrukkelijke selectie van smaken: Lemon Cheesecake, Truffel Tiramisu, Crème Brûlée en Cappuccino.

Helaas uitverkocht

  • Ruim 50 smaken
  • Origineel NL product
Artikelnummer: ph-10237 Categorieën: ,

Beschrijving

Waarom ons Proeverijtje Grand Dessert?

  1. Lemon Cheesecake: Laat je verleiden door de heerlijk frisse, fruitige, zure en romige smaak van Lemon Cheesecake. Deze kruidnoten brengen de smaak van cheesecake en citroen samen tot een overweldigende smaaksensatie.
  2. Truffel Tiramisu: Geniet van de klassieke combinatie van truffel en tiramisu in Kruidnoten Truffel Tiramisu. Deze kruidnoten zijn omhuld in Belgische chocolade en hebben een heerlijke truffellaag met de smaak van tiramisu.
  3. Crème Brûlée: Ontdek de verrukkelijke combinatie van custard, gekarameliseerde suiker en een kruidnootje in Kruidnoten Crème Brûlée. Deze smaak brengt de rijke smaak van crème brûlée naar de wereld van kruidnoten.
  4. Cappuccino: Laat je smaakpapillen ontwaken met Kruidnoten Cappuccino. Deze kruidnoten bieden de heerlijke smaak van Italiaanse koffie en melk, gecombineerd met het kruidnootje.

Een Parade van Luxe Smaken

Ons Proeverijtje Grand Dessert is een parade van luxe smaken die je smaakpapillen zullen betoveren. Of je nu houdt van fris en fruitig, truffel, crème brûlée of cappuccino, dit proefpakket biedt een scala aan smaken voor de fijnproever.

Bestel Vandaag Nog

Wacht niet langer om je smaakpapillen te verwennen met ons Proeverijtje Grand Dessert. Bestel nu en ontdek waarom deze verzameling van luxueuze kruidnotensmaken zo geliefd is bij PepperNuts Holland.

Ervaar een parade van luxe kruidnotensmaken met ons Proeverijtje Grand Dessert bij PepperNuts Holland. Bestel vandaag en geniet van een smaaksensatie!


Proeverijtje Grand Dessert
is een proefpakketje met 4 zakjes van 150 gram. Deze bevat de smaken Lemon Cheesecake, Truffel Tiramisu, Créme Brülee en Cappuccino.

Kruidnoten in de smaak Lemon Cheesecake. Een heerlijke fris, fruitig, zuur en romige smaak Lemon Cheesecake en de kruidnoot komen samen tot overweldigende smaaksensatie.

Kruidnoten in de smaak Truffel Tiramisu. Het bekende kruidnootje omhuld in een laagje Belgische chocolade met daarover een heerlijke truffel laag met tiramisu smaak.

Kruidnoten in de smaak Crème Brülee. Een heerlijke combinatie van custard, gekarameliseerde suiker en een kruidnootje.

Kruidnoten in de smaak Cappuccino. Een heerlijke smaak van italiaanse koffie en melk gecombineerd met de kruidnoot.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Write a review
Wees de eerste om “Proeverijtje Grand Dessert” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *