Kruidnootjes Pasta, een feestje op je ontbijttafel

Wil je een lekker ontbijtje dat ook nog goed voor je is? Probeer dan de Kruidnootjes Pasta van Peppernuts Holland. Dit product bestaat uit een smeerbare pasta met de smaak van kruidnoten. Ideaal om op brood te eten, maar je kunt het ook gebruiken als toevoeging aan brownies, taarten en andere lekkernijen. Bestel nu en geniet morgen al van je Kruidnootjes Pasta!

Begin je dag goed

We vergeten het veelte vaak te plannen, waardoor wij geneigd zijn het even vluchtig tussendoor te doen. Het ontbijt! Zonde want het is (net als de lunch) de belangrijkste voedingsmomentje van de dag. Niet langer vergeet jij je ontbijt, wanneer je eenmaal deze pasta hebt geproefd. Een echt feestje op je ontbijttafel.

Kruidnoten ontbijt

Kruidnootjes zijn niet voor niets zo populair tijdens de feestdagen, maar waarom niet het hele jaar door? pasta met kruidnoten smaak is een ontbijtproduct gemaakt van een smeerbare pasta met de smaak van kruidnoten. Door deze smeerbare pasta op je brood te smeren, krijg je niet alleen een lekker ontbijt, maar ook nog eens een gevarieerde en lekkere start van de dag.

Pindakaas winkel

Als je een fan bent van pindakaas als ontbijt, is er ook goed nieuws voor jou! Er zijn nu meer smaken dan ooit om uit te kiezen van de Pindakaas Winkel in onze webshop. Denk maar aan pindakaas met witte chocolade smaak, pindakaas met karamel zeezout smaak, pindakaas met chocolade hazelnoot smaak en nog veel meer.

De lijst gaat maar door. Dus waarom niet eens iets anders proberen als ontbijt en naast de Kruidnootjes Pasta ook één van deze heerlijke pindakaas smaken van de Pindakaas Winkel bestellen?

.

Kruidnootjes Pasta

Kortom, haal vandaag nog het lekkerste koekje van de winter in huis maar dan op brood. Klik op de onderstaande afbeelding om direct naar de Kruidnootjes Pasta te gaan in onze webshop:

Kruidnootjes-pasta