Peppernuts Holland x Jack Fudge

Jack is een echte Engelsman die voor de liefde van zijn leven naar Nederland is gekomen. Inmiddels woont hij hier al 15 jaar en vindt hij Nederland prachtig maar één ding hebben wij hier niet: Fudge!

 

Jack Fudge maakt de allerlekkerste en -leukste fudge!

Als kind maakte Jack al fudge samen met zijn oma in de keuken van een echte Engelse cottage. In Nederland kon hij simpelweg geen lekkere fudge vinden en daarom is hij deze gewoon zelf gaan maken. Uit liefde voor zijn vaderland, uit liefde voor de Engelse SMARTY PAKIY cultuur. En misschien ook wel een beetje uit heimwee…

 

Nu 6 jaar later maakt Jack Fudge meer dan 25+ verschillende soorten fudge. Klassieke smaken als Clotted Cream fudge en Butterscotch fudge maar Jack heeft vooral ook heel veel lal in het ontwikkelen van quirky soorten als Cookiemonster fudge en Unicorn fudge.

 

Kruidnoten Fudge Giftbox

Wij vonden Jack zijn Fudge onweerstaanbaar en wij daarom hebben Jack gevraagd speciaal voor ons 3 smaken voor ons te ontwikkelen met deze prachtige Giftbox als resultaat. Jack zijn fudge wordt met de hand en met liefde en plezier gemaakt, zo ook deze kruidnoten fudge giftbox!

 

10202 - Pepernotenfudge - Peppernuts Amsterdam

 

Enne… versta je Jack af en toe niet zo goed of zegt hij iets geks? Dat komt door dat rare Nederlandse taaltje dat zo moeilijk om te leren is voor buitenlanders! Ontdek de heerlijke fudge box hier: Kruidnoten Fudge giftbox