ELLE Smart Shopping Weekend 2022: Krijg 20% korting bij Peppernuts Holland

Komend weekend vindt in heel Nederland het ELLE Smart Shopping Weekend plaats. Dit betekent dat je bij heel veel winkels korting kunt krijgen! Wij van Peppernuts Holland doen uiteraard mee met onze eigen 20% kortingscode. In deze blog vertellen we je meer over wat ELLE Smart Shopping Weekend precies is en welke winkels doen mee met het Elle shopping weekend. Lees dus snel verder om erachter te komen hoe je dit weekend korting krijgt op pepernoten!Elle Smart Shopping Weekend 2022

Wat is Elle Smart Shopping weekend?

Elle Smart Shopping Weekend is een shopping event dat jaarlijks rond september/oktober plaatsvindt in Nederland. Dit jaar vindt het evenement plaats op zaterdag 1 oktober 2022 en zondag 2 oktober 2022. Tijdens dit weekend geven deelnemende winkels kortingen van 20% of meer op geselecteerde artikelen. Dus als je hebt gewacht tot dat ene item in de uitverkoop ging, is dit je kans om het te bemachtigen.

Mocht je niet online gaan shoppen, zit er wel een ‘maar’ aan dit verhaal. Wanneer je fysiek naar de winkel toegaat, wordt er gevraagd om het nieuwste ELLE magazine mee te nemen voor kortingen vanaf 20% in de winkels. Bij vertoning van de laatste ELLE ontvang jij jouw 20% korting! Gelukkig hoef je dit niet te doen in onze webshop wanneer jij jouw favoriete pepernoten gaat scoren met 20% korting.

Wat is Elle?

Misschien is het handig om te weten wie ELLE eigenlijk is, aangezien je komend weekend niet om deze naam heen kan. ELLE is een internationaal modetijdschrift voor vrouwen dat in 1945 voor het eerst in Frankrijk verscheen. Het blad is inmiddels in meer dan 60 landen verkrijgbaar en heeft in totaal 43 verschillende edities. In Nederland bestaat ELLE al sinds 1980 en is in de meeste kiosken te vinden. De eenvoudigste manier om een ELLE te scoren is om naar de dichtstbijzijnde supermarkt of kiosk te gaan.

Peppernuts Holland goes Elle Smart Shopping Weekend

Zoals beloofd, geven wij jouw hierbij de sleutels naar het walhalla. Natuurlijk overdreven wij een beetje, maar met deze Peppernuts Holland kortingscode krijg jij van zaterdag 1 oktober t/m zondag 2 oktober 2022 maar liefst 20% korting op alle producten in de categorieën Kruidnoten en Chocolade Kruidnoten.

Kortingcode: ELLE2022

Zoals je hieronder te zien, kan onze eigen Wesley niet wachten totdat dit fashion shopping festijn gaat beginnen!

Welke winkels doen mee aan het Elle Smart Shopping Weekend?

Er zijn veel winkels die deelnemen aan het Elle Smart Shopping weekend. Enkele bekende namen zijn H&M, Karwei, DIDI, Casa, Moroccanoil, Nespresso, My Jewellery en nog vele andere merken.

Mocht je meer informatie hierover willen lezen, raden wij je aan even een kijkje te nemen op de website van ELLE.

ELLE Smart Shopping Weekend 2022

Kortom, sla alvast jouw pepernoten voorraad in of vul hem bij tijdens komen ELLE Smart Shopping Weekend 2022. Van 01 oktober tot 02 oktober ben jij spekkoper bij Peppernuts Holland met onze eigen kortingscode. Shop ze!