Peppernuts Holland x Lindy’s Patisserie

WHERE THERE’S SMOKE, THERE’S FIRE!

TRY MY CIGAR AND YOU’RE SOLD!

 

Peppernuts Holland kwam bij ons met de vraag kunnen jullie ook iets maken met pe pernoten smaak? Natuurlijk! We wilden iets stoers en vernieuwends maken. Zo kwamen we uit op deze chocolade sigaren gevuld met stukjes pepernoot en pepernoot caramel!

 

Chocoladeperfectionist

Lindy mag zichzelf met recht een chocola deperfectionist noemen. Alles wordt tot in de puntjes uitgedacht, waarbij een perfecte smaakbeleving voorop staat.

 

Ze maken alle producten op ambachtelijk wijze met echte Belgische chocolade en de vullingen op basis van eigen ontwikkelde recepturen. Dat proef je!

 

Een tijd heb ik in de bakkerijbranche gewerkt tot de horeca op mijn pad kwam. Desserts maken leek mij ook geweldig. En dat was het ook. Het leren een gerecht te presenteren, in balans krijgen, kleuren samenstellen en natuurlijk omgaan met de druk en stress werken in de keuken hoort. De opleidingen basiskok en zelfstandig werkend kok heb ik op de bij het Horeca Academie met succes afgerond. Daarna heb ik gewerkt bij meerdere chocolaterieën waar ik het chocolade vak heb geleerd, om zo ooit voor mezelf te kunnen starten.

En in 2019 was het dan eindelijk zover, mijn eigen onderneming Lindy’s Patisserie!

 

Ontdek Lindy’s heerlijke chocolade sigaar hieronder.

Sigaar Kruidnoten