Friese Pepernoten

FRYSLAN BOPPE!

Friese pepernoten zijn een noot extraordinaire. Ze zijn zacht en een beet je plakkerig (lekker!) en hebben de onmiskenbare anijssmaak. Omdat er geen boter in is verwerkt, zijn ze niet zo knapperig maar lekker chewy. De basis van deze pepernoten is honing. Weet je meteen waar dat plakkerige vandaan komt.

 

Zowel anijs als honing, zijn, welbekende ingrediënten in veel Friese gerechten. En zo ook in de alom geliefde Friese Pepernootjes. Wij besloten dat deze publieksfavorieten een ereplaatsje verdienen in onze collectie, dus we maakten een eigen versie.

 

De ultieme combinatie van de bekende kruidnoot en de Friese pepernoot. Dus de krakende crunch gecombineerd met die heerlijke anijs bite.

 

Best of both worlds. Lekker ite!.

 

Ontdek de heerlijke Friese Pepernoot hieronder.

Friese pepernoten