Beschrijving
Lindy’s Patisserie mag zichzelf met recht dé chocoladeperfectionist noemen. Alles wordt tot in de puntjes uitgedacht, waarbij een perfecte smaakbeleving voorop staat. Wij zijn daarmee ook enorm trots op deze samenwerking. Lindy’s maken al hun producten op ambachtelijk wijze met echte Belgische chocolade en de vullingen op basis van eigen ontwikkelde recepturen. Dat proef je!
Een tijd heb ik in de bakkerijbranche gewerkt tot de horeca op mijn pad kwam. Desserts maken leek mij ook geweldig. En dat was het ook. Het leren een gerecht te presenteren, in balans krijgen, kleuren samenstellen en natuurlijk omgaan met de druk en stress werken in de keuken hoort. De opleidingen basiskok en zelfstandig werkend kok heb ik op de bij het Horeca Academie met succes afgerond. Daarna heb ik gewerkt bij meerdere chocolaterieën waar ik het chocolade vak heb geleerd, om zo ooit voor mezelf te kunnen starten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.