Peppernuts Holland x Jack Fudge

JACK MAAKT DE ALLERLEKKERSTE EN LEUKSTE FUDGE!

Jack is een echte Engelsman die voor de liefde van zijn leven naar Nederland is gekomen. Inmiddels woont hij hier al 15 jaar en vindt hij Nederland prachtig maar één ding hebben wij hier niet: Fudge!

Als kind maakte Jack al fudge samen met zijn oma, in de keuken van een echte Eng else cottage. In Nederland kon hij simpel “weg geen lekkere fudge vinden en is hij het gewoon zelf gaan maken, uit liefde voor zijn vaderland, uit liefde voor de Engelse SMARTY PAKIY cultuur en misschien ook wel een beetje heimwee…

Nu 6 jaar later maakt Jack meer dan 25 verschillende soorten fudge. Klassieke smaken als Clotted Cream fudge en Butterscotch fudge maar Jack heeft vooral ook heel veel lal in het ontwikkelen van quirky soorten als Cookiemonster fudge en Unicorn fudge.

 

Kruidnotenfudge Giftbox

Wij vonden Jack’s Fudge onweerstaanbaar en we hebben Jack gevraagd speciaal voor ons 3 smaken te ontwikkelen met deze prachtige Giftbox als resultaat. Jack’s fudge wordt met de hand en met liefde en plezier gemaakt, zo ook deze giftbox!

 

Enne… versta je Jack af en toe niet zo goed of zegt hij iets geks? Dat komt door dat rare Nederlandse taaltje dat zo moeilijk om te leren is voor buitenlanders!

 

Ontdek de heerlijke fudge box hieronder

Kruidnoten Fudge giftbox