Peppernuts Holland x Pineut

MAAK HET LEKKER ZELF!

Pineut is feitelijk de uit de hand gelopen hobby van Femke en Marlies. Twee vriendinnen die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Wat ooit begon met samen een beetje experimenteren op zolder, is ondertussen uitgegroeid tot het doe-het-zelf merk van Nederland!

Want zelf iets maken is leuk. En Pineut maakt het ook nog eens heel simpel en fijn. want de natuurlijke ingredienten zijn zorg vuldig samengesteld. Maak jouw drankje of lekkernij in een handomdraai. Even geduld en geniet!

En dat genieten kan zonder schuldgevoel. Ingrediënten als kruiden en specerijen worden specifiek gekozen om lokaal ondernemerschap te stimuleren. En wordt er in Nederland samengewerkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo geeft Pineut met liefde invulling aan hun focus op het tegengaan van armoede, waardig werk en economische groei. Een ding is namelijk heel zeker Een beetje liefde en aandacht smaakt altijd naar meer!

Samen met Peppernuts Holland ontwikkelde Pineut een aantal heerlijke doe het zelf lekkernijen. Van granola tot bonbons, van chocolade kruidnoot cocktails en glühwein tot glühweincake

Alles heeft 1 ding met elkaar gemeen. Een beetje liefde van jou erbij en je kan genieten.

So let’s go nuts and do it yourself!

Ontdek hieronder een aantal van deze geweldig lekkere en leuke producten 🙂